Prin accesarea si utilizarea Site-ului, Utilizatorul ia cunostinta de si accepta prezentele Termene si Conditii, precum si celelalte politici relevante pentru site:

Daca nu sunteti de acord cu prezentele Termene si conditii sau cu o parte din prezentele Termene si conditii, va rugam sa nu folositi Site-ul in niciun fel.

 

 1. PREVEDERI GENERALE SI DEFINITII

Site-ul www.cadouinedit.ro denumit in continuare Cadouinedit sau Site-ul este detinut de catre SC KYRA Studio SRL, persoana juridica romana, cu sediul in judetul Ilfov, Berceni, Strada Infratirii Nr. 39, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/3880/2018 , avand CUI 39758982, societatea avand drept exclusiv de proprietate intelectuala asupra continutului Site-ului, fiind denumita in continuare detinatorul Site-ului/Vanzator/Profesionist.
Prin intermediul site-ului Cadouinedit, SC KYRA Studio SRL, in calitate de vanzator, asigura vanzarea de bunuri si/sau servicii exclusiv clientilor persoane fizice si juridice care acceseaza Site-ul in calitate de cumparatori. Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
Utilizator – orice persoana fizica ce acceseaza Site-ul in vederea consultarii ofertei comerciale a detinatorului de Site, indiferent daca plaseaza sau nu o Comanda pentru cumpararea de produse/servicii; 
Client – orice persoana fizica ce acceseaza Site-ul si plaseaza o Comanda in vederea cumpararii de produse/servicii in nume propriu sau ca reprezentant al unei persoane juridice;
Cumparator – Clientul (persoana fizica sau juridica) care a incheiat un Contract cu detinatorul Site-ului conform definitiei date contractului in cele ce urmeaza; Clientul persoana fizica este denumit in cele ce urmeaza si Consumator;
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator;
Produsebunuri si servicii – orice produs, bun sau serviciu ce urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat;
Comanda – solicitarea transmisa in format electronic prin care cumparatorul isi manifesta intentia de a achizitiona bunuri sau servicii prezentate in oferta magazinului online Cadou Inedit;
Contract – Comanda confirmata telefonic (prin apel telefonic de confirmare din partea Vanzatorului catre Cumparator) sau electronic (prin transmiterea unui email/mesaj electronic de confirmare din partea Vanzatorului catre Cumparator).
Continut – toate informatiile publicate pe Site care pot fi vizualizate/accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC KYRA Studio SRL in cadrul site-ului www.cadouinedit.ro.

 

 1. INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru a putea plasa o Comanda de produse/servicii oferite de Cadouinedit, Utilizatorul se va inregistra pe Site ca potential Client. In acest sens va obligati si garantati ca furnizati date reale, exacte si complete, astfel cum se solicita prin formularul de inregistrare.
Detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica autenticitatea datelor de inregistrare ale Utilizatorilor referitoare la existenta acestora. 
Prin acceptarea termenilor si conditiilor, Utilizatorul isi exprima acordul pentru eventualele verificari ce vor fi efectuate de administratorii Site-ului ca masura de siguranta pentru realitatea si exactitatea datelor furnizate.
In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de Utilizator sunt inexacte sau neconforme celor furnizate de organele in drept, detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau a sista accesul Utilizatorului in cauza la serviciile Site-ului si de a refuza incercarile curente sau viitoare de a comanda produse/servicii oferite pe Site. 
Prin accesarea Site-ului si a serviciilor puse la dispozitie, utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului Site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

 

 1. INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA COMENZII

Produsele aflate in oferta magazinului online Cadouinedit se pot vinde numai in baza unei Comenzi. Comanda se va procesa conform prevederilor de mai jos. 
Comenzile sunt procesate si onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate doar cu confirmarea comenzii pe e-mail. 
Prin lansarea unei Comenzi prin intermediul magazinului online Cadouinedit, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic).
O comanda plasata pe Site cuprinde:
- bunurile/serviciile regasite in oferta magazinului online Cadouinedit;
- mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale;
- specificatiile Cumparatorului.

Lansarea unei Comenzi nu presupune si confirmarea Comenzii si a Contractului.

Etapele in vederea finalizarii unei Comenzi si a incheierii Contractului sunt urmatoarele:
a. inregistrarea Comenzii prin generarea unui cod unic pentru fiecare Comanda inregistrata;
b. preluarea Comenzii de catre un agent de vanzari, in limita programului de lucru, de luni pana vineri in intervalul 9-17; 
c. confirmarea Comenzii se realizeaza numai dupa verificarea Comenzii si a stocului, precum si a volumului de lucrari aflate in derulare. Aceasta confirmare se face exclusiv de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic (e-mail);
d. livrarea Comenzii se realizeaza numai dupa confirmarea Comenzii si dupa stabilirea detaliilor de livrare de catre agentul de vanzari/livrari si de catre Cumparator.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
b. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri in cazul platilor online;
c. datele furnizate de catre Client/Cumparator in cadrul formularului de pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
In cazul in care un produs si/sau serviciu comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat din orice motiv de catre Vanzator, acesta va informa Cumparatorul si va returna acestuia contravaloarea produsului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

 1. PRETUL SI STOCUL PRODUSELOR

Preturile si stocul produselor sunt actualizate de catre magazinul online pe masura primirii informatiilor de la furnizori. Preturile din Comenzi sunt valabile pana la data modificarii preturilor de achizitie comunicate de catre furnizori.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Cumparatorul recunoaste Vanzatorului dreptul de a anula Comenzile (solicitari de produse ce nu au fost confirmate) ce contin aceste produse si de a anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin curier rapid, oriunde in tara.
Termenele de livrare vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail dupa confirmarea comenzii pentru produsele aflate in stocul vanzatorului. Pot aparea intarzieri in livrare cauzate de epuizarea stocului aflat la furnizori, volumul de lucru, probleme tehnice interne sau factori externi. 
Dupa receptionarea Comenzii se recomanda verificarea produselor pentru a nu prezenta defectiuni fizice sau neconformitati in raport de specificatiile comenzii.

 

 1. FACTURARE SI PLATA


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si/sau serviciile livrate, Cumparatorul obligandu-se sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii in format electronic, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in contul sau creat pe Site.

 

 1. GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre magazinul online Cadouinedit beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor. 
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 si O.G 21/1992 cu modificarile ulterioare. Conform Legii 449/2003 „in cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata”. 
Repararea/inlocuirea produselor va avea loc in termen de maxim 15 zile calendaristice. In acest sens, definitia Consumatorului este urmatoarea: „orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale". Persoanele juridice nu intra sub celor doua legi mentionate anterior.

 

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

In ceea ce priveste comenzile clientilor persoane fizice se aplica prevederile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul Contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin.(3) si art.14 din O.U.G nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii sale de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Conform art. 11 al OUG 34/2014, inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din Contract. In acest sens, consumatorul va transmite vanzatorului decizia sa de retragere din Contract prin intermediul unui email expediat pe adresa cuprinsa la sectiunea contact.
In conformitate cu prevederile art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele comandate si/sau confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; produsele susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena; produsele care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

 

 1. MODIFICARILE SERVICIULUI

Detinatorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, accesul la Site (in totalitate sau numai in parte). In acest caz, detinatorul Site-ului nu este raspunzator fata de Utilizator sau fata de o terta persoana pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul Cadouinedit.

 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toata creatia grafica si continutul Site-ului sunt proprietatea Cadouinedit. Fac exceptie informatiile si elementele grafice inregistrate de Utilizatori, precum si semnele grafice apartinand altor entitati.
Utilizatorul accepta ca orice software folosit in legatura cu serviciile oferite de Site contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. 
Utilizatorul se obliga sa nu reproduca, sa nu copieze, sa nu vanda sau sa exploateze serviciile, informatiile si/sau materialele audio-video la care are acces ca urmare a utilizarii acestui Site, in parte sau complet.
Utilizatorului ii este interzisa modificarea, inchirierea, cedarea, imprumutul, vanzarea, distributia sau crearea unor materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite in cadrul Site-ului.
Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

 

 1. RASPUNDERE

Utilizatorul declara in mod expres ca accepta urmatoarele conditii: 
1. utilizarea serviciilor puse la dispozitie/plasarea Comenzilor pe Site se face pe propria raspundere. Detinatorul Cadouinedit este absolvit in mod expres de orice raspundere, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau de conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. 
2. Detinatorul Cadouinedit nu ofera nici o garantie ca:
- serviciile indeplinesc toate cerintele utilizatorilor;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- erorile de program vor fi corectate. 
3. Utilizatorul care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite;

 

 1. LIMITELE RASPUNDERII

Utilizatorul accepta in mod expres ca detinatorul Site-ului nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca detinatorul a fost anterior informat despre posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor Cadouinedit;
- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor Site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile Site-ului.

 

 1. NOTIFICARI SI COMUNICARI

Notificarile/comunicarile adresate utilizatorilor vor fi facute pe cale electronica, prin e-mail. Detinatorul Cadouinedit poate face notificari privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general, pe Site.

 

 1. FORTA MAJORA

Detinatorul site-ului nu este obligat a se conforma obligatiilor prevazute in Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, alte actiuni/inactiuni de care administratorii Site-ului nu sunt responsabili.

 

 1. LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest Contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente. 
Cadouinedit nu ofera garantia ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei.

 

 1. CLAUZE FINALE

Termenii de Utilizare reprezinta acordul partilor si reglementeaza folosirea de catre Utilizator a serviciilor Cadouinedit, inlocuind orice acord precedent dintre utilizator si detinatorul Site-ului. 
In cazul in care, ulterior lansarii Site-ului, vor fi implementate servicii suplimentare puse la dispozitie pe Site, aceste servicii vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

Prin accesarea si inscrierea datelor dvs. pe acest Site acceptati termenii si conditiile de mai sus, acestia au valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre utilizator si detinatorul Site-ului. In cazul in care nu doriti sa fiti oblilgati si sa respectati regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de acest Site.