PUNCTE DE RECOMPENSĂ

Felul nostru de a spune mulțumesc clienților fideli!

10% înapoi din valoarea produsului sub formă de puncte recompensă

 

 

Cadourile cumpărate de pe site-ul nostru îți aduc ca bonus puncte de recompensă. Acestea pot fi acumulate ori de câte ori finalizezi o comandă și pot fi folosite la achizițiile viitoare. Primești 1 punct pentru fiecare 0,1 RON cheltuit, însemnând 10% din valoarea comenzii (fără taxe).

Exemplu de calcul al punctelor de recompensă:

1 punct = 0.1 RON

100 puncte = 10 RON

500 puncte = 50 RON

1000 puncte = 100 RON

5000 puncte = 500 RON

 

Cum primesc puncte de recompensă?

Punctele recompensă sunt acordate tuturor clienților magazinului nostru cadouinedit.ro care au un cont creat pe acest site și efectuează comanda fiind autentificați în contul de client.

Crearea unui cont este foarte simplă și durează doar 1 minut.

Pentru a crea un cont de client click aici!

Clienții care comandă produse fără să aibă un cont pe acest site sau dețin un cont dar nu sunt autentificați (logați) în contul lor în momentul în care fac comanda, NU VOR BENEFICIA DE PUNCTE RECOMPENSĂ acestea fiind acordate în mod automat!

 

Când primesc punctele?

Punctele se acordă în momentul în care comanda este complet finalizată (comandat – expediat – livrat). Puteți consulta oricând doriți numărul de puncte disponibile prin logarea în cont, la rubrica "Puncte Recompensă".

 

Care este valabilitatea punctelor?

Punctele expiră în 60 de zile, începând cu data alocării acestora. Acestea vor fi deduse automat din cont în momentul expirării.

 

Cum aplic punctele recompensă?

Punctele pot fi aplicate în momentul plasării comenzii (pagina de checkout), la rubrica “Aplica Recompensa”. În acel câmp poți introduce numărul de puncte pe care vrei să le folosești. Comanda poate fi plătită integral sau parțial cu puncte bonus, diferența putând fi achitată ramburs sau online cu cardul bancar.

 

Pot transforma punctele în bani?

Punctele de recompensă NU pot fi transformate în bani! Acestea sunt oferite drept cadou și nu implică nicio obligație contractuală.